nieuwe en gereviseerde
verpakkingsmachines

Machines voor u op maat gemaakt

DL Packaging bouwt en installeert verticale vorm-vul-sluitmachines die zakjes afvullen met 10g – 10.000g inhoud, zowel nieuwe vffs machines als nieuwwaardig herbouwd. Ook de bijbehorende doseringen als multihead-wegers, poederdoseringen levert DL Packaging. Onze technici denken graag met u mee en stellen de perfecte machine voor u samen. Bij aankoop installeren wij de machines voor u. En dankzij onze onderhoudscontracten bent u verzekerd van een continue workflow.

Lid van de ROVEMA Group

 • verpakkingsmachines

  DL Packaging bouwt en installeert verpakkingsmachines voor zakjes (verticale vorm-vul-sluitmachines) met 10g – 10.000g inhoud, zowel nieuw als nieuwwaardig herbouwd. Ook de bijbehorende doseringen als multihead-wegers, poederdoseringen levert DL Packaging.

  Hieronder vindt u een deel van ons actuele leveringsprogramma aan verpakkingsmachines (ook wel afvulmachines genoemd). Voor doseringen en randapparatuur zie elders op onze site!

 • doseringen

  Bent u op zoek naar een doseermachine voor uw producten? Dan bent u bij DL Packaging aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment doseermachines die geschikt zijn voor elke sector. Zo kunt u met onze doseermachines onder andere vrijstromende producten als rijst, droge peulvruchten en kristalsuiker doseren. DL Packaging is ijzersterk en ervaren in het bepalen van de optimale dosering voor uw product. Meer weten over onze doseermachines? Lees verder. 

 • toevoerapparatuur

  Om de producten die verpakt moeten worden in de dosering (weger, schroefdosering, …) te brengen heeft DL Packaging een breed programma aan toevoerapparatuur, zoals opvoerbanden, toevoertrilgoten, poederopvoersystemen. Meestal leveren we deze nieuw, maar regelmatig hebben we gebruikte apparatuur die met garantie geleverd kan worden.

 • Zakkenafvoer / Inspectie-apparatuur

  Om de gevulde en gesloten verpakkingen uit de vvs-machine verder te verwerken biedt DL Packaging een reeks aan mogelijkheden:
  -    Uitvoerbandjes, specifiek op maat gemaakt (regelmatig gebruikt beschikbaar)
  -    Metaaldetectoren, naar wens met uitworp (regelmatig gebruikt beschikbaar)
  -    Controlewegers (regelmatig gebruikt beschikbaar)
  -    Draaitafels
  -    Eindverpakkingsmachines
   

 • 01. Verpakkingsmachines

DL Packaging sinds januari deel van ROVEMA Groep

DL Packaging BV uit Oosterhout maakt sinds 9 januari 2020 deel uit van de ROVEMA Group, met hoofdkantoor in Fernwald (D). DL Packaging is de toonaangevende leverancier van gereviseerde verticale vorm-vul-sluit-machines en toebehoren, en tevens van een nieuwe eigen verticale vorm-vul-sluitmachine. Het bedrijf blijft met hetzelfde team en dezelfde merknaam opereren vanuit Oosterhout. 

Al 30 jaar een begrip in verpakkingsmachines

Al 30 jaar een begrip in verpakkingsmachines

Jaren aan vakkennis en ervaring

Wij hebben een overzicht gemaakt, die u helpt bij alle keuzes die u voor een verpakkingsmachine moet maken. U komt meer te weten over de voor- en nadelen van de verschillende soorten machines.

Gereviseerde verpakkingsmachines
voor diverse industrieën

VIND DE MACHINE DIE UW PRODUCT VERPAKT