Vulmachine nodig? Bij DL Packaging vindt u zowel
nieuwe als gereviseerde afvulmachines voor uw toepassing!

Om uw producten in zakjes te verpakken, heeft u een afvulmachine nodig. In veel gevallen is een verticale vorm-vul-sluitmachine de beste optie. Daarbij heeft u de keuze uit een gloednieuwe afvulmachine of een gereviseerd exemplaar. Dat laatste kan een heel aantrekkelijke optie zijn wanneer u op zoek bent naar een voordelige oplossing voor het verpakken van uw producten. Meer weten over onze afvulmachines? Lees verder. 

Waar moet u op letten bij het kiezen van de juiste afvulmachine? 

Een afvulmachine is voor elke sector mogelijk, maar voordat u een of meerdere aanschaft is het wel belangrijk dat u op een aantal zaken let. Er zijn verschillende soorten afvulmachines, dus het is belangrijk dat u rekening houdt met jouw toepassing. U kunt bijvoorbeeld een afvulmachine nodig hebben om poeders mee af te vullen. In dat geval kiest u voor een poeder-vulmachine. Maar met alleen een afvulmachine bent u er vaak nog niet. Om het product in verpakking te krijgen, heeft u bijvoorbeeld een multihead-weger of (schroef)dosering nodig. Wellicht wilt u uw afvulmachine voorzien van een THT-printer, een labeler of een metaaldetector. En het kan handig zijn om een controleweger aan uw machine toe te voegen. Voor al deze randapparatuur kunt u ook terecht bij DL Packaging. Zo leveren we u een complete verpakkingslijn. 

De voordelen van een gereviseerde vulmachine

Het voordeel van een gereviseerde vulmachine is dat die een kleinere investering vergt, en vaak ook sneller beschikbaar is dan een nieuwe. Bent u op zoek naar een vulmachine van onder andere het merk Rovema, Hassia-Redatron? Dan is het ook mogelijk om in een gebruikte, gereviseerde afzakmachine te investeren. Ook zulke machines rusten we volledig volgens uw project- en verpakkingswensen uit, en worden met 12 maanden garantie geleverd en ge├»nstalleerd. 

De optimale afvulmachine voor uw toepassing? Bekijk de mogelijkheden van DL Packaging!

DL Packaging bouwt, levert en installeert alle mogelijke vulmachines. Bij ons kunt u zowel terecht voor gloednieuwe als gereviseerde afvulmachines. Niet al onze afvulmachines worden weergegeven op onze website. Neem contact op voor de recentste aanwinsten. Onze technici denken graag met u mee en stellen de perfecte afvulmachine voor u samen. Voor de beste nieuwe of gereviseerde afvulmachine moet u bij DL Packaging zijn!