Afvulmachine

Om uw producten in zakjes te verpakken, heeft u een afvulmachine nodig. In veel gevallen is een verticale vorm-vul-sluitmachine de beste optie. Daarbij heeft u de keuze uit een gloednieuwe afvulmachine of een tweedehands exemplaar. Dat laatste kan een heel aantrekkelijke optie zijn wanneer u op zoek bent naar een voordelige oplossing voor het verpakken van uw producten.

Nieuwwaardig gereviseerde afvulmachine

Een tweedehands afvulmachine is niet alleen voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe afvulmachine, hij is in veel gevallen sneller leverbaar dan een nieuwe machine. Bovendien wordt een tweedehands afvulmachine nieuwwaardig gereviseerd door de experts van DL Packaging. Dat betekent dat wij een machine helemaal strippen en hem volledig op uw specificaties weer opbouwen. In feite spreken we dan over een nieuwe machine in de bestaande body (machineframe), en geven we er ook uitgebreide garantie op.

Afvulmachine van topmerken

DL Packaging is onderdeel van Rovema, een internationaal topmerk op het gebied van afvulmachines. Veel van de afvulmachines die wij nieuwwaardig reviseren zijn dan ook van dit merk: we hebben een grote voorraad en kunnen uw afvulmachine snel leveren. Heeft u een voorkeur voor een ander merk? Geen probleem! DL Packaging reviseert ook gebruikte afvulmachines van merken als Hassia-Redatron.

Afvulmachine en randapparatuur

Met alleen een afvulmachine bent u er vaak nog niet. Om het product in de verpakking te krijgen, heeft u bijvoorbeeld een multihead-weger of (schroef)dosering nodig. Wellicht wilt u uw afvulmachine voorzien van een THT-printer, een labeler of een metaaldetector. En het kan handig zijn om een afvoerband en draaitafel aan uw machine toe te voegen. Voor al deze randapparatuur kunt u ook terecht bij DL Packaging. Zo leveren we u een nagenoeg complete verpakkingslijn.

Makkelijk te bedienen afvulmachine

Uw afvulmachine wordt bovendien voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Siemens. Dat is eenvoudig te bedienen en is heel onderhoudsvriendelijk. Anders dan bij de originele systemen van veel fabrikanten zijn er voor het Siemens systeem bovendien nog jarenlang wereldwijd reserve-onderdelen te verkrijgen.

Meer informatie over afvulmachines?

Wilt u meer weten over de afvulmachines die DL Packaging nieuwwaardig reviseert? Vraag online meteen uw offerte aan of maak een afspraak. We hebben meer dan duizend tevreden klanten, die we in ons ruim dertigjarige bestaan hebben voorzien van een perfect werkende verpakkings- of afvulmachine die helemaal op hun specificaties is gebouwd. We vertellen u er graag alles over!