Leveringsprogramma DL Packaging

U vindt op deze website een overzicht van de belangrijkste machines uit ons assortiment. Alle machines zijn nauwkeurig, efficiënt, veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

DL Packaging heeft inmiddels in bijna alle Europese landen uiterst tevreden klanten die hun ruim 700 machines dagelijks gebruiken in de meest uiteenlopende toepassingen, zoals snoep, pinda's, zuidvruchten, rijst, pilletjes, muesli, granen, gemalen koffie, vloeibare soepen, kruiden, meel, cacao en meer. Veel meer. Een referentielijst (per land of branche) sturen we u graag toe!

Complete doseer- en verpakkingslijn

We leveren op verzoek een complete doseer- en verpakkingslijn, waarbij ook de productaanvoer en afvoer van de verpakte producten worden verzorgd. Indien gewenst kunnen wij aanvoer- en uitvoerbanden, trilgoten, bordessen, inpakdraaitafels en print- en etiketteerapparatuur als onderdeel van de lijn leveren. Vanzelfsprekend nemen wij in zulke gevallen de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de hele verpakkingslijn. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt.

Pasklare oplossing voor uw verpakking

De kans is dan ook groot dat DL Packaging voor uw verpakkingsvraagstuk een voordelige pasklare oplossing kan bieden. Graag nodigen we u uit ons bedrijf te bezoeken. Uiteraard kunnen wij u ook een vrijblijvende aanbieding doen.