Multihead wegers

Wanneer u op zeer hoge snelheid voedingsmiddelen wilt verpakken, is een multihead weger een goede manie om deze producten te doseren. U weet zo zeker dat iedere verpakking ongeveer dezelfde hoeveelheid van het product bevat en dat het gewicht binnen bepaalde waardes blijft.

Werking multihead wegers

Een multihead weger is een combinatieweger met minimaal 10, maar vaak 14 of meer weegbakken, die vanuit het midden gevuld worden met een deelgewicht. De multihead weger gaat vervolgens, aan de hand van de gewogen waardes, combinaties maken tussen de verschillende weegbakken om het exact bepaalde gewicht te doseren. Ook wanneer u verschillende voedingsmiddelen in één verpakking wilt hebben – bijvoorbeeld een mix van snoepjes of nootjes – is de multihead weger (in mix-uitvoering) een perfecte oplossing. Voor korrels en granules, bijvoorbeeld bepaalde wasmiddelen, hebben we speciale wegers in ons programma.

Gebruikte multihead weger

Bij DL Packaging hebben we altijd diverse multihead wegers op voorraad. Samen met u bekijken we of een multihead weger voor uw doseervraagstuk de juiste oplossing is, en welke weger voor uw producten het best geschikt is. We hebben multihead wegers van met name de merken Yamato en Ishida. Onze gebruikte wegers gaan pas na een uitgebreide controle en check-up naar u toe, waarbij eventuele slijtdelen door nieuwe vervangen worden. U krijgt hier uiteraard ook garantie op.

Nieuwe multihead wegers

Zit in onze voorraad gebruikte multihead weger niet de juiste weger voor uw situatie? Dan kunnen we u ook voorzien van een nieuwe multihead weger. Omdat we intensieve contacten hebben met diverse leveranciers van deze weeg- en doseersystemen, kunnen we deze vaak voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

Informatie of offerte?

Bent u op zoek naar een multihead weger, of wilt u een complete verpakkingsmachine met multihead weger aanschaffen? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. We vertellen u graag alles over onze mogelijkheden met betrekking tot multihead wegers.