De top vijf meest verpakte producten

De nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines van DL Packaging staan inmiddels over de hele wereld. Van Rotterdam tot Roemenië en van Schiedam tot Saoedi-Arabië. Wat wordt er met onze machines het meest verpakt? En wat is de bijzonderste machine die we ooit hebben gemaakt? U leest het in deze blog.

De top vijf meest verpakte producten met onze verpakkingsmachines zijn: 

  1. Nootjes
  2. Snoepjes
  3. Koffie (zowel bonen als gemalen koffie)
  4. Kruiden
  5. Bakmixen en meel

Bijzondere machine

De verpakkingsmachines die wij maken, worden voornamelijk in de levensmiddelenindustrie gebruikt. Soms krijgen we echter een bijzonder verzoek. Een paar jaar geleden bijvoorbeeld hebben we een machine gebouwd die exact veertien kilo half-vloeibaar warm asfalt kan verpakken in goed afgesloten zakken met QuadSeal. De machine kwam in Oostenrijk te staan, maar het asfalt – bedoeld voor noodreparaties aan het wegdek – wordt over de hele wereld gebruikt en moet dus het luchtdrukverschil van vervoer per vliegtuig kunnen doorstaan. Daarom moesten de zakken 100% lekdicht zijn. We hebben een Rovema VPX 385 omgebouwd en volledig aangepast aan de wensen van de klant. Deze machine kan maar liefst 3,5 ton asfalt per uur verpakken. 

Meer weten?

Heeft u een heel alledaags product om te verpakken, of juist iets heel bijzonders? DL Packaging bouwt uw verpakkingsmachine volledig op maat. Maak gerust een afspraak voor meer informatie.