De vier voordelen van Siemens-besturingen

Wanneer DL Packaging een bestaande verpakkingsmachine opnieuw opbouwt, wordt deze uitgerust met de nieuwste besturing en bediening van Siemens. Dat heeft veel voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje. 

Voordeel 1: Optimaal betrouwbaar

Siemens is niet voor niets een bedrijf met een ijzersterke reputatie en een decennialange staat van dienst. De producten van Siemens – en dus ook het besturingssysteem in uw verpakkingsmachine – is zeer betrouwbaar en bedrijfszeker. 

Voordeel 2: Eenvoudige bediening

Uw machine moet gemakkelijk te bedienen en in te stellen zijn. Met het Siemens besturingssysteem kan iedereen werken, want het is zeer intuïtief. Wel zo prettig!

Voordeel 3: Reserveonderdelen wereldwijd verkrijgbaar

Siemens werkt wereldwijd en heeft over de hele aardbol service centers en magazijnen. Is er onverhoopt iets stuk aan uw besturingssysteem, of heeft u een reserve-onderdeel nodig? Dan zijn deze over de hele wereld nog zeer lange tijd verkrijgbaar. Bij de besturingssystemen van de fabrikanten zelf is dat nog maar ten zeerste de vraag. 

Voordeel 4: Software aanpassen op afstand

Wanneer er in uw verpakkingsmachine een programma (software)-aanpassing moet plaatsvinden, bijvoorbeeld door nieuwe randapparatuur of functies aan uw machine, kunnen wij deze wijzigingen via onze TeleService - waar ook ter wereld! - vanuit Oosterhout in uw machine-software aanbrengen. Daarmee bespaart u de kosten van een duur monteursbezoek!

Meer weten?

Naast de nieuwste Siemens-besturing hebben de verpakkingsmachines van DL Packaging natuurlijk nog veel meer pluspunten. De gunstige prijs, de perfecte service en het feit dat uw machine volledig op maat voor uw bedrijf en uw product en verpakking wordt gemaakt, bijvoorbeeld. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak!