Poeder verpakken: waarom kiezen voor DL Packaging?

Pinda’s, kattenbrokjes, kruiden en waspoeder: in onze nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines wordt van alles verpakt. Zeker op het gebied van het verpakken van poeder staat DL Packaging internationaal bekend als één van de belangrijkste, meest ervaren specialisten. 

Poeder verpakken 

Het verpakken van poeder en granulaat vergt een machine die op een heel precieze wijze de juiste hoeveelheid poeder in de zakjes doet. Daarvoor is een accuraat doseersysteem nodig. DL Packaging is al tientallen jaren expert in het nieuwwaardig reviseren van bestaande verpakkingsmachines, door deze te strippen en volledig opnieuw op te bouwen. Het doseersysteem is daarvan een integraal onderdeel, dat we met zorg selecteren op basis van het soort poeder, het formaat en het materiaal van de zakjes én de overige wensen van de klant. Liever een nieuwe machine? Ook dat is mogelijk bij DL Packaging.

Van 10 gram tot 10 kilo

Een mini-zakje pinda’s van 20 gram? Of een zak waspoeder van 10 kilo? De verpakkingsmachines die DL Packaging bouwt, kunnen op maat gemaakt worden voor deze uitersten  en alles ertussenin. Zo kunnen we voor elke klant een verpakkingsmachine leveren die perfect aansluit bij de behoeften én het product.

Service verpakkingsmachines

Is uw verpakkingsmachine eenmaal klaar en uitgebreid getest, dan zorgen we ervoor dat deze bij u op locatie wordt geïnstalleerd en in gebruik wordt gesteld. Ook trainen we de medewerkers die met de machine gaan werken zodanig dat ze zonder problemen de machine kunnen instellen, gebruiken, reinigen en onderhouden. 

Poeder verpakken in de beste verpakkingsmachine?

Heeft uw bedrijf behoefte aan een verpakkingsmachine die poeder snel, soepel en accuraat verpakt? Neem contact op met DL Packaging en ontdek alle voordelen van onze nieuwe en nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines. We vertellen u er graag alles over en doen u een voorstel op maat.