Snel beschikken over uw verpakkingsmachine

Wanneer u binnen uw bedrijf behoeft heeft aan een verpakkingsmachine, denkt u misschien in eerste instantie aan het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Toch kan een gebruikte verpakkingsmachine voor u de beste keuze zijn. Zeker wanneer u zoekt naar een voordelige verpakkingsmachine die snel beschikbaar is.

Welke verpakkingsmachine heeft u nodig?

Zeker wanneer u net begint met uw bedrijf, of een heel nieuw product gaat maken dat nog niet eerder in uw assortiment zat, kan het lastig zijn om te bepalen welke verpakkingsmachine u nodig heeft. Ik stel onze klanten daarom altijd om te beginnen altijd drie vragen: Welke producten gaat u verpakken? In welke zakformaten worden die producten verpakt? En op welke snelheid wilt u kunnen verpakken? Vervolgens komen we op een andere belangrijke vraag: wanneer heeft u de verpakkingsmachine nodig? 

Uw gebruikte verpakkingsmachine

De laatste vraag is heel belangrijk. Want nadat we precies hebben vastgesteld hoe uw machine eruit moet komen te zien, welke randapparatuur erop moet worden aangesloten en wat de specificaties precies zullen zijn, gaan we uw machine op maat voor u bouwen. Het volledig ombouwen van een verpakkingsmachine kost tussen de tien en twintig weken. Dat is sowieso korter dan de levertijd van een nieuwe machine, maar als u haast heeft, kan zelfs dat te lang zijn. Want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met de productie én het verpakken! 

Tijdelijk huren verpakkingsmachine

Ook dan kunnen we u gelukkig helpen. In afwachting van uw definitieve machine kunt u van ons tijdelijk een verpakkingsmachine huren. Die is uiteraard nog niet volledig op uw specificaties afgestemd, maar u kunt wel aan de slag met het verpakken van uw product. En is uw eigen machine eenmaal klaar? Dan komen we die installeren en nemen we de gehuurde machine weer mee. 

Voordelige verpakkingsmachine

Los van het feit dat uw verpakkingsmachine helemaal op maat voor uw bedrijf is gemaakt, heeft een gebruikte machine een letterlijk voordeel: hij is 35% tot wel 70% voordeliger dan een nieuwe. Zo wordt kiezen voor DL Packaging wel heel aantrekkelijk. Meer weten? Neem gerust contact met mij op voor een afspraak. Ik vertel u graag alles over de mogelijkheden om uw verpakkingsmachine op maat samen te stellen. 

Leo van der Vorm, directeur DL Packaging