Testimonial Jacco van Gurp

DL Packaging staat garant voor hoge kwaliteit verticale vorm-vul-sluitmachines. Wie anders dan de klanten die de machines kopen, kunnen u daarover het beste vertellen? In deze eerste uitgave laten wij Jacco van Gurp (algemeen directeur van het Dirkslandse VGR Food) aan het woord. "DL Packaging levert vertrouwde service en kwaliteit."

Bij VGR Food zijn een half jaar geleden twee verticale vorm-vul-sluitmachines met multiheadwegers in bedrijf genomen. Met een capaciteit
van gemiddeld zeventig zakjes per minuut per machine, in gewichten van 3 gram tot 300 gram, verpakken deze machines saladeverrijkers zoals croutons, nootjes en pitten voor klanten in de industrie, de foodservice en de retailsector. Op de vraag waarom er bij VGR Food machines van DL Packaging staan, antwoordt Jacco resoluut: "Ik ken Leo nog van vorige werkgevers, ben met hem gaan praten en samen zijn we er uitgekomen. Dat ze in Oosterhout kwalitatief hoogwaardige machines ontwikkelen met technisch zeer bekwame mensen, wist ik dus al." "Bij het inbedrijfstellen van de machines zijn er technici van DL Packaging hier ter plekke geweest om de bediening uit te leggen, om programma's erin te zetten en de machines op te starten. Ik heb nog geen problemen met de machines gehad maar mocht dat het geval zijn, dan weet ik zeker dat ze hier snel op de stoep staan", benadrukt Jacco tot slot het uitstekende serviceniveau van DL Packaging.

“Heb je een verpakkingsvraagstuk? Ga naar DL Packaging, dan weet je zeker dat het goed komt.”