Verpakkingsmachines met de beste service

Het kiezen van de juiste verpakkingsmachine kan een hele uitdaging zijn. Zeker als het de eerste keer is dat u producten in eigen huis gaat verpakken. Daarom biedt DL Packaging u de allerbeste service, zowel vóór als na uw aanschaf. Zodat u vooraf zeker weet dat u de juiste machine kiest en na aflevering lang plezier heeft van uw verpakkingsmachine.

Pre-sales service

Kiezen voor een nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachine van DL Packaging heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld omdat wij u een volledig advies op maat kunnen geven, in tegenstelling tot de fabrikanten van verpakkingsmachines zélf. Want zij kunnen u wel alles vertellen over hun eigen machines, maar hoe weet u welke dosering voor uw product het beste geschikt is? En welke randapparatuur u kunt toepassen? DL Packaging is de enige machinebouwende partij die u wél zo’n compleet advies geeft. En die dat doet op basis van onder meer een sealtest met uw eigen folie en product - plus onze opgebouwde ervaring na het leveren en installeren van meer dan 600 machines!

Zo kunnen we voor u een realistische offerte maken met alles wat u nodig heeft, gebaseerd op uw eigen, unieke situatie. Daarbij krijgt u ook een opstellingstekening, zodat u kunt zien hoe de machine in uw bedrijfspand zou passen. En u kunt altijd in ons bedrijf langskomen om soortgelijke machines te bekijken en alle opties te ervaren.

After-sales service

Nadat we uw machine hebben gebouwd, nodigen we u uit voor een testrun op uw machine, zodat u zeker weet dat de zakjes perfect uit de machine komen. Vervolgens is het tijd om de machine bij u op het bedrijf te plaatsen – waar ook ter wereld. We stellen de machine in bedrijf, trainen uw operators en instrueren uw onderhoudsmedewerkers. We gaan pas weg als uw machine draait zoals het hoort. Daarnaast komen we regelmatig langs voor preventief onderhoud, en staat onze servicedienst altijd voor u klaar. We kunnen ongeveer 80% van de vragen telefonisch oplossen, maar lukt dat niet? Dan komt een servicemonteur bij u langs. Updates of aanpassingen aan het besturingssysteem kunnen we trouwens vaak op afstand oplossen, dankzij de TeleService-module die wij sinds jaren in onze machines bouwen.

Stapje extra voor de beste service

Bij DL Packaging vinden we het belangrijk om ook nadat de machines geleverd zijn, de best mogelijke service te leveren. En daarin gaan we heel ver. Zo is er eens een monteur naar een bedrijf in Oeganda gegaan dat zelf niet aan de machine durfde te ‘sleutelen’, ondanks onze herhaalde adviezen over een simpele oplossing. Uiteindelijk bleek het probleem inderdaad heel snel en simpel op te lossen. Ook hebben we bij een klant maandenlang regelmatig bezoeken afgelegd om een geheel nieuw product en de bijbehorende verpakking gereed te krijgen voor patentering. Onze inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen: het resultaat is optimaal, en we hebben bij deze klant inmiddels een tweede, identieke machine geleverd.

Meer weten?

Kiezen voor DL Packaging betekent kiezen voor de best mogelijke service. Wilt u meer weten over onze machines? Bekijk het aanbod of neem contact op voor een afspraak. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.