Over DL Packaging

Sinds 1995 heeft DL Packaging al ruim 750 verticale vorm-vul-sluitmachines geleverd en geïnstalleerd in de Europese levensmiddelenindustrie. Bijna al deze machines zijn door DL Packaging met de nieuwste Siemens S7 besturingaandrijving of servo-aandrijving uitgerust.

Sinds 2008 zijn we gevestigd op industrieterrein Weststad in Oosterhout. Dit ligt aan de A59 bij Breda, dus middenin de Benelux. Hier beschikt DL Packaging over een permanente demonstratieruimte, een voorraad van meer dan 100 machines van Rovema, Bosch en Hassia-Redatron, diverse testopstellingen, een grote revisiewerkplaats en een uitgebreid onderdelenmagazijn met ruim 20.000 onderdelen.

DL Packaging heeft ook een permanente voorraad van goede gebruikte machines van Ishida, Yamato, Aquarius, Sandiacre, UVA en vele andere merken. Deze machines kunnen voordelig aangeboden worden of na grondig onderhoud met garantie geleverd en geïnstalleerd worden. Onze negen servicemonteurs zorgen ervoor dat de machines na installatie perfect blijven werken, en waar nodig van de nieuwste technieken en uitrusting voorzien worden. Zo kunnen alle machines worden uitgerust met de nieuwste Siemens machinebesturing & bediening. Ook in combinatie met een servo-aandrijving.

Leveringsprogramma en totale verantwoordelijkheid

DL Packaging heeft inmiddels in bijna alle Europese landen uiterst tevreden klanten die hun machines dagelijks gebruiken in de meest uiteenlopende toepassingen, zoals snoep, pinda's, zuidvruchten, rijst, pilletjes, muesli, granen, gemalen koffie, vloeibare soepen, kruiden, meel, cacao en meer. Veel meer. Een referentielijst (per land of branche) sturen we u graag toe!

We leveren op verzoek een complete doseer- en verpakkingslijn, waarbij ook de productaanvoer en de afvoer van de verpakte producten worden verzorgd. Indien gewenst kunnen wij aanvoer- en uitvoerbanden, trilgoten, bordessen, inpakdraaitafels en print- en etiketteerapparatuur als onderdeel van de lijn leveren. Vanzelfsprekend nemen wij in zulke gevallen de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de hele verpakkingslijn, en heeft u het grote voordeel dat u slechts één aanspreekpartner heeft.

De kans is dan ook groot dat DL Packaging voor uw verpakkingsvraagstuk een voordelige pasklare oplossing kan bieden. Graag nodigen we u uit ons bedrijf te bezoeken. Uiteraard kunen wij u ook een vrijblijvende aanbieding doen.

Nog vragen?

Neem dan gerust contact op

Verkoop, aanvragen

Leo van der Vorm

Mail: info@dlpack.com           

Algemeen tel. nr. 0162 484 910

Service, storingen

Michael Kuhs, Edwin Aarden, Pieter Visser

Mail: service@dlpack.com    

Rechtstreeks tel. nr. 0162 484 928

Secretariaat

Anna van Strien & Barbara Quist

Mail: sec@dlpack.com

Algemeen tel. nr. 0162 484 910

Onderdelen

Hans Schenk

Mail: mag@dlpack.com          

Rechtstreeks tel. nr. 0162 484 918