Prins Verpakkingstechniek overgenomen door Rovema

Al sinds 1979 werkt Prins Verpakkingstechniek in de verpakkingsindustrie voor de food en non-food sector. Met ervaren medewerkers, die de verpakkingsindustrie als geen ander kennen hebben wij voor bijna iedere uitdaging een passende oplossing. Wij kennen de uitdagingen en valkuilen op het gebied van snelheid, kwaliteit, hygiëne en kostenreductie bij de productie van food en non-food producten. 

  

Dezelfde service, een nieuwe naam

In 2021 is Prins Verpakkingstechniek overgenomen door de ROVEMA Group, net zoals een jaar eerder (2020) ook DL Packaging was. Dit betekent niet dat onze service verandert. Integendeel zelfs. Onze service blijft hetzelfde maar is in “manpower”vergroot en u kunt dezelfde diensten van ons verwachten. Al sinds 1979 staan wij voor u klaar om oplossingen te vinden voor iedere uitdaging op het gebied van food en non-food producten. Wij denken met u mee en door out of the box te denken zijn wij ervan overtuigd de perfecte partner te zijn om uw productie te optimaliseren. 

De mensen van het voormalige Prins Verpakkingstechniek vallen nu dus onder Rovema Benelux maar met DL Packaging als zusterbedrijf kunnen we naast het productportfolio van Rovema dus ook een nog breder pakket aan machines en diensten bieden.

Meer info over Rovema? Klik hier

Wat kan DL Packaging voor u betekenen? 

Wij bouwen en installeren verticale vorm-vul-sluitmachines die zakjes afvullen van grofweg 10g tot 25.000g inhoud. Naast vorm-vul-sluitmachines levert DL Packaging ook de bijbehorende doseringen, zoals multihead-wegers en poederdoseringen. Onze experts denken graag met u mee om de beste oplossingen te vinden en zo de perfecte machine voor u samen te stellen. Bij aankoop van een machine installeren wij deze desgewenst en dankzij onze onderhoudscontracten bent u verzekerd van een hoogst mogelijke uptime van de lijn.

Meer informatie over DL Packaging 

DL Packaging heeft sinds 1995 al ruim 750 verticale vorm-vul-sluitmachines geleverd en geïnstalleerd in de Europese levensmiddelenindustrie. Inmiddels hebben we in bijna alle Europese landen uiterst tevreden klanten die hun machines dagelijks gebruiken in de meest uiteenlopende toepassingen. Op verzoek leveren wij een complete doseer- en verpakkingslijn, waarbij ook de productaanvoer en de afvoer van de verpakte producten wordt verzorgd. Bent u op zoek naar meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.