Randapparatuur verpakkingsmachine

Om uw producten te verpakken, heeft u een verpakkingsmachine nodig: dat is logisch. Maar welke kiest u? DL Packaging voorziet u van een nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachine die volledig wordt gebouwd volgens uw specificaties. Bovendien stellen we de machine bij u op locatie in gebruik – of dat nu in Nederland is of ver daarbuiten – en zorgen we ervoor dat uw medewerkers instructies krijgen over het werken met de machine. Maar we kunnen nog veel meer voor uw verpakkingsproces betekenen!

Randapparatuur voor verpakkingsmachines

Bij een verpakkingsmachine – in de meeste gevallen is dat bij DL Packaging een verticale vorm-vul-sluitmachine - hoort vaak ook randapparatuur. Want uw product moet in de juiste hoeveelheid in de zakjes worden verpakt. U wilt wellicht ook een afvoerband, die ervoor zorgt dat de producten op een goede manier uit de machine verder in de lijn komen. Ook aanvullende apparatuur, zoals een metaaldetector, printer en/of labeler, kan als randapparatuur aan uw machine worden toegevoegd. Zo heeft u een heel complete verpakkingslijn. 

Randapparatuur: multiheadweger, poederdosering

In veel gevallen wordt de invoer van exact de juiste hoeveelheid producten in de verpakkingsmachine geregeld door een multiheadweger. Deze weger bestaat uit meerdere kleine ‘bakjes’ waarin uw product komt. De computer van de weger berekent razendsnel welke combinatie van bakjes de ideale hoeveelheid product bevat en laat de inhoud van die vakjes los. 
Voor het nauwkeurig en stofvrij afvullen van poeders zetten we een schroefdosering in; de verticale vorm-vul-sluitmachine doet vervolgens de rest. 

Randapparatuur voor complete verpakkingslijn

DL Packaging levert ook transportbanden en draaitafels voor de afvoer van de zakjes – al dan niet in combinatie met een metaaldetector die de voedselveiligheid en productintegriteit garandeert. Een optionele THT-printer in de machine drukt o.a. de houdbaarheidsdatum op de zakjes. Zo kan DL Packaging niet alleen de verpakkingsmachine zelf, maar eigenlijk de hele verpakkingslijn voor u realiseren. 

Meer weten over randapparatuur voor verpakkingsmachines?

Bij DL Packaging hebben we veel randapparatuur op voorraad in ons magazijn. Mochten we uw benodigde apparatuur niet hebben, dan kunnen we deze dankzij onze goede contacten met leveranciers altijd snel en voordelig voor u inkopen. Zo bieden we u complete service. Meer weten over onze verpakkingsmachines en de randapparatuur? Neem contact op voor een afspraak, zodat we u meer kunnen vertellen!