Tweedehands verpakkingsmachines

Heeft u een bedrijf dat voedingsmiddelen maakt, zoals koffie of snoep, nootjes of chips? Of bouwmaterialen, zoals mortels en mixen? En heeft u behoefte aan een nieuwe verpakkingsmachine omdat u bijvoorbeeld gaat uitbreiden? Dan heeft DL Packaging de ideale verpakkingsmachine voor u.

Nieuw of tweedehands?

U zult in eerste instantie waarschijnlijk vooral nieuwe machines bekijken, wanneer u een verpakkingsmachine voor uw bedrijf wilt aanschaffen. Maar een tweedehands verpakkingsmachine kan voor u de perfecte oplossing zijn. Niet alleen vanwege de kosten, maar ook vanuit praktisch oogpunt.

Snel en voordelig

Een tweedehands verpakkingsmachine is immers een stuk voordeliger dan een nieuwe machine. Daarnaast kunnen wij uw machine doorgaans sneller leveren dan de leveranciers van nieuwe machines. Met ruim 20 jaar ervaring en ruim 750 tevreden klanten weet u dat het met de kwaliteit wel goed zit. Dat maakt een tweedehands verpakkingsmachine van DL Packaging tot de ideale oplossing!

Tweedehands verpakkingsmachine

DL Packaging stript tweedehands verpakkingsmachines volledig en bouwt ze vervolgens weer op. Dat doen we compleet naar uw wensen en behoeften. Wilt u een weger-, beker- of schroefdosering? Wij zorgen ervoor dat het in de machine wordt ingebouwd. Indien u dat wenst, verzorgen we ook de productaanvoer en de afvoer van het verpakte product. Zo bouwen we uw complete verpakkingslijn. Uw tweedehands verpakkingsmachine voorzien we van een bijzonder gebruiksvriendelijk en flexibel een besturingssysteem van Siemens.

Nieuwwaardige verpakkingsmachine

Onze tweedehands verpakkingsmachines zijn nieuwwaardig gereviseerd. Daarom krijgt u er een uitgebreide garantie op. We hebben al ruim 20 jaar ervaring en ruim 1000 tevreden klanten, die allemaal overtuigd zijn van de kwaliteit van hun tweedehands verpakkingsmachine van merken als Rovema en Hassia Redatron.

Neem contact op

Bent u ook overtuigd geraakt? En wilt u meer weten over onze tweedehands verpakkingsmachines? Maak dan direct een afspraak of vraag online een offerte aan. We vertellen u graag alles over de voordelen van onze tweedehands machines.