Afzakmachine nodig? Bij DL Packaging vindt u zowel nieuwe als gereviseerde afzakinstallaties voor uw toepassing!

Om producten af te zakken, heeft u een afzakmachine nodig. In veel gevallen is een verticale vorm-vul-sluitmachine de beste optie. Daarbij heeft u de keuze uit een gloednieuwe afzakmachine of een gereviseerd exemplaar. Dat laatste kan een heel aantrekkelijke optie zijn wanneer u op zoek bent naar een voordelige oplossing voor het verpakken van uw producten. Meer weten over onze afzakinstallaties? Lees verder. 

Wat is een afzakinstallatie?

Om een product klaar te maken voor de verkoop moet de verpakking van een product gevormd, gevuld en gesloten worden. Dit hele proces van vormen, vullen en sluiten kan gedaan worden door een verticale vorm- vul en sluitmachine. Voor bijna elke industrie en  productcategorie is er wel een passende afzakinstallatie te vinden. Van bloem tot noten en van thee tot chocoladeproducten. Bij DL Packaging vindt u de afzakinstallatie die het best bij u past. 

Waar moet u op letten bij het kiezen van de juiste afzakmachine?

Een afzakmachine is voor bijna elke sector mogelijk, maar voordat u er een of meerdere aanschaft is het wel belangrijk dat u op een aantal dingen let. Zo moet u weten welke producten afgevuld moeten worden en welke zakvorm, -formaten en verpakkingsmaterialen nodig of gewenst zijn. Op basis van deze informatie kunt u de juiste afzakmachine vinden. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste afzakmachine? Geen probleem! DL Packaging heeft jarenlang ervaring op het gebied van afzakmachines. Wij hebben een overzicht van zowel onze nieuwe als gebruikte/gereviseerde machines, dat u helpt bij alle keuzes die u voor een zakkenvulmachine moet maken. Ook als u naast een afzakmachine nog randapparatuur nodig heeft, kunt u bij DL Packaging terecht. Zo kunt u uw afzakvulmachine voorzien van een THT-printer, een labeler, een metaaldetector en/of controleweger. Daarnaast kan het handig zijn om een afvoerband en draaitafel aan uw machine toe te voegen. Bij DL Packaging kunt u terecht voor een complete verpakkingslijn. Daarnaast verzorgen wij ook nog de aanvoer van het product naar de machine, en de afvoer van de verpakte producten. Het totaalpakket aan diensten dat wij leveren, heeft als voordeel dat u slechts één aanspreekpartner heeft. 

De voordelen van gereviseerde afzakmachines

DL Packaging heeft zowel nieuwe als gereviseerde afzakmachines op voorraad. Het voordeel van een gereviseerde machine is dat die een kleinere investering vergt, en vaak ook sneller beschikbaar is dan een nieuwe. Bent u op zoek naar een afzakinstallatie van onder andere het merk Rovema, Hassia-Redatron? Dan is het ook mogelijk om in een gebruikte, gereviseerde afzakmachine te investeren. Ook zulke machines rusten we volledig volgens uw project- en verpakkingswensen uit, en worden met 12 maanden garantie geleverd en geïnstalleerd. Onze servicemonteurs zorgen ervoor dat de machines na installatie perfect blijven werken, en waar nodig van de nieuwste uitrusting en extra’s voorzien worden.  

Op zoek naar een afzakinstallatie voor uw toepassing? Bekijk de mogelijkheden van DL Packaging! 

DL Packaging bouwt, levert en installeert alle mogelijke zakkenvulmachines. Bij ons kunt u zowel terecht voor nieuwe als gereviseerde zakkenvulmachines. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment afzakinstallaties. Deze worden niet allemaal weergegeven op onze website. Neem contact op voor de nieuwste mogelijkheden. Onze technici denken graag met u mee en stellen de perfecte afzakmachine voor u samen. De beste nieuwe of nieuwwaardig gereviseerde zakkenvulmachines zijn bij DL Packaging te koop!