Impressum

Dienstverlener

DL Packaging B.V.
Distributieweg 20
4906 AD Oosterhout (N.Br.)
Nederland

Contactmogelijkheden

E-mailadres: info@dlpack.com
Telefoon: +31 (0)162 484 910
Contactformulier: https://www.dlpack.com/en/contact

Personen die bevoegd zijn om het bedrijf te vertegenwoordigen

Bevoegd om het bedrijf te vertegenwoordigen:
Leden van de Raad van Bestuur: van der Heijden, Harald Henricus Wilhelmus, Gusenleitner, Christoph

Bedrijfsgegevens

BTW-identificatienummer:
NL8044.97.424.B01

Register en registratienummer

Handelsregister Kamer van Koophandel
Tilburg: 180 44447

Aansprakelijkheid en intellectuele eigendomsrechten

Disclaimer: De inhoud van dit online-aanbod is zorgvuldig en naar onze huidige stand van kennis samengesteld, maar dient uitsluitend ter informatie en heeft geen juridisch bindende werking, tenzij het juridisch bindende informatie betreft (bijv. het impressum, de gegevensbeschermingsverklaring, algemene voorwaarden of verplichte instructies voor consumenten). We behouden ons het recht voor om de inhoud geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen, op voorwaarde dat de contractuele verplichtingen onaangetast blijven. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet-bindend.

Links naar externe websites: De inhoud van externe websites waarnaar wij direct of indirect verwijzen, valt buiten onze verantwoordelijkheid en nemen wij niet over. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of nadelen die voortvloeien uit het gebruik van de informatie die beschikbaar is op de gelinkte websites.

Auteursrechten en handelsmerkrechten: Alle op deze website gepresenteerde inhoud, zoals teksten, foto's, afbeeldingen, merken en handelsmerken worden beschermd door de respectieve eigendomsrechten (auteursrechten, handelsmerkrechten). Het gebruik, de reproductie enz. zijn onderworpen aan onze rechten of de rechten van de respectieve auteurs of rechthebbenden.

Informatie over wettelijke overtredingen: Als u wettelijke overtredingen op onze website opmerkt, kunt u ons hiervan op de hoogte stellen. We zullen illegale inhoud en links verwijderen zodra we hiervan op de hoogte zijn.