Over
DL Packaging

Over DL Packaging

Sinds 1995 heeft DL Packaging al ruim 750 verpakkingsmachines, met name verticale vorm-, vul- en sluitmachines, over de gehele wereld geleverd en geïnstalleerd. Deze machines zijn stuk voor stuk herbouwd en veelal gemoderniseerd, op maat, naar wens van de klant. Bijna al deze machines zijn door DL Packaging voorzien van de nieuwste Siemens S7- of Rovema’s eigen PackControl besturing en servo-aandrijving.

DL Packaging gevestigd midden in de Benelux

DL Packaging gevestigd midden in de Benelux

Sinds 2008 Is DL Packaging gevestigd op industrieterrein Weststad te Oosterhout. Dit ligt aan de A59 bij Breda, dus midden in de Benelux. Hier beschikt DL Packaging over een permanente demonstratieruimte, een voorraad van meer dan 100, met name Rovema, verpakkingsmachines, diverse testopstellingen, een grote revisiewerkplaats en een uitgebreid magazijn met ruim 20.000 onderdelen en gebruikte randapparatuur.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze fabriek! Hier zijn altijd een aantal machines in opbouw te zien. Mocht u ons een keer willen bezoeken, dan heten wij u van harte welkom. Uiteraard willen wij u graag een rondleiding geven, bij voorkeur op afspraak. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.

Leveringsprogramma en totale verantwoordelijkheid

Leveringsprogramma en totale verantwoordelijkheid

DL Packaging heeft inmiddels in bijna alle Europese landen uiterst tevreden klanten die hun machines dagelijks gebruiken in de meest uiteenlopende toepassingen, zoals het verpakken van snoep, pinda's, zuidvruchten, rijst, pilletjes, muesli, granen, gemalen koffie, vloeibare soepen, kruiden, meel, cacao en meer. Een referentielijst (per land of branche) sturen we u graag toe!

We leveren op verzoek een complete doseer- en verpakkingslijn, waarbij ook de productaanvoer en de afvoer van de verpakte producten worden verzorgd. Indien gewenst kunnen wij aanvoer- en uitvoerbanden, trilgoten, bordessen, inpakdraaitafels en print- en etiketteerapparatuur als onderdeel van de lijn leveren. Vanzelfsprekend nemen wij in zulke gevallen de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de hele verpakkingslijn, en heeft u het grote voordeel dat u slechts één aanspreekpartner heeft.

Team DL Packaging

Ontmoet het team

 • Verkoop, aanvragen

  Verkoop, aanvragen

  Tias Bosch

 • Service, storingen

  Service, storingen

  Michael Kuhs, Edwin Aarden, Pieter Visser

 • Secretariaat

  Secretariaat

  Anna van Strien, Patricia Broeder, Gail Groeneweg

 • Magazijn, onderdelen

  Magazijn, onderdelen

  Hans Schenk

Opzoek naar de oplossing voor uw verpakkingsvraag

De kans is dan ook groot dat DL Packaging voor uw verpakkingsvraagstuk een voordelige pasklare oplossing kan bieden. Graag nodigen we u uit ons bedrijf te bezoeken. Uiteraard kunen wij u ook een vrijblijvende aanbieding doen.

Liever direct contact?

Onze sales manager staat voor u klaar.

Verkoop, aanvragen
Tias Bosch
Verkoop, aanvragen