Service en
onderdelen

Service en onderdelen

DL Packaging levert alle gebruikelijke slijtage-onderdelen voor Rovema en DL Pack verpakkingsmachines. Naast originele nieuwe onderdelen levert DL Packaging ook gebruikte of gereviseerde delen. Deze zijn vaak snel leverbaar tegen significant lagere prijzen. Veel gangbare onderdelen hebben wij gewoon op de plank liggen!

Ons goed uitgeruste magazijn met meer dan 20.000 machineonderdelen!

Ons magazijn

Ons goed uitgeruste magazijn met meer dan 20.000 machineonderdelen!

Elke machine heeft onderhoud nodig, en soms ook een reparatie. De nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines van DL Packaging vormen daarop geen uitzondering. Welke onderdelen leveren we het meest voor de ongeveer 750 verpakkingsmachines die we wereldwijd al geleverd hebben? Hieronder de meest bestelde reserve onderdelen waarvan wij veel op voorraad hebben

  • verwarmingselementen
  • temperatuursensoren
  • foliesnijmessen
  • folietransportbandjes
  • teflon tape
  • fotocellen
  • PLC's
  • en meer

Omdat DL Packaging nauwe contacten onderhoudt met alle leveranciers van randapparatuur en onderdelen, kunnen we uw reserve-onderdeel snel en voor een goede prijs leveren. Neem contact met ons op! U kunt geheel vrijblijvend de prijs en levertijd voor een onderdeel aanvragen. Stuur uw aanvraag naar spares@dlpack.com of neem telefonisch contact op via +31 (0)162 484 918. 

Heeft u zelf niet de kennis in huis om het nieuwe onderdeel te monteren? Onze serviceafdeling doet dit graag voor u. 

Onze service afdeling staat altijd voor u klaar, óók buiten kantoortijden

Eerste hulp bij storingen

Onze service afdeling staat altijd voor u klaar, óók buiten kantoortijden

Bij DL Packaging leveren we een verpakkingsmachine pas op als hij perfect werkt. We testen elke machine uitgebreid voordat deze op transport gaat naar de klant. We installeren de machine ter plaatse en trainen de medewerkers die ermee gaan werken grondig en zorgvuldig. Maar zoals bij elke machine kan er ook bij een verpakkingsmachine van DL Packaging wel eens een probleem ontstaan of iets defect zijn.

Zodra u ons benadert met een probleem bij een machine, gaat de servicedienst met u meekijken. Telefonisch of via een videoverbinding. Het is daardoor in veel gevallen mogelijk om een probleem of storing samen op te lossen. Vaak kan onze technische dienst op afstand inloggen in het Siemens besturingssysteem van de verpakkingsmachine. Er kan dan een update doorgevoerd worden of een probleem opgelost zonder dat onze servicemonteur op locatie hoeft te komen. 

Wanneer het probleem niet telefonisch of op afstand kan worden opgelost, gaat één van onze servicemonteurs naar de klant toe om te kijken wat er aan de hand is en het probleem op te lossen. Dat doen we overal ter wereld. Of de machine nu in Breda staat of in Maleisië! 

Contactformulier service en onderdelen

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.