Duurzaam & kosten efficiënt

Verpakkings-
oplossingen en
machines

Machines

Verpakkingsmachine nodig? Bij DL Packaging vindt u altijd een verpakkingsmachines voor uw toepassing! DL Packaging moderniseert en installeert doseersystemen, verticale vorm-, vul- en sluitmachines, kartonneermachines en eindverpakkers. Deze zogenaamde ‘Second Life Packaging Solutions, zijn als nieuwwaardig herbouwd. Daarnaast levert DL Packaging de bijhorende randapparatuur zoals (meerkops-)wegers, aan- en afvoerbanden, printers en etiketteermachines, metaaldetectoren en palletizers.

Hieronder vindt u een deel van ons actuele leveringsprogramma aan verpakkingsmachines (ook wel afvulmachines genoemd). Voor doseringen en randapparatuur zie elders op onze site!

verpakkingsoplossingen

Onze machines

Vind de ideale verpakkingsmachine voor uw producten bij DL Packaging

Bent u in Nederland op zoek naar een verpakkingsmachine om producten mee te verpakken? Maak uw keuze voor DL Packaging! Wij beschikken over een ruim assortiment verpakkingsmachines die geschikt zijn voor elke sector. Zo kun u met onze verpakkingsmachines producten verpakken die handmatig tijdrovend of moeilijk te verpakken zijn. DL Packaging is ijzersterk en ervaren in het bepalen van de juiste verpakkingsmachine voor uw product. Meer weten over onze verpakkingsmachines?

Voor welke toepassingen zijn onze verpakkingsmachines geschikt?

Elke sector en elk type product is anders. Het is daarom van groot belang om de juiste verpakkingsmachine voor uw toepassing te vinden. De ene machine is namelijk geschikter dan de ander voor uw toepassing. Bij DL Packaging kunt u verschillende verpakkingsmachines voor food en non-food vinden. Zo kunt u onder andere kiezen voor een verticale vorm-vul en sluitmachine, sealmachine of een eindverpakkingmachine. Deze verpakkingsmachines kunnen producten uit diverse industrieën verpakken. Van bloem tot koffie en van pasta tot noten. Bij DL Packaging zijn er verschillende automatische verpakkingsmachines te koop. Dat betekent dat de machine het werkt doet en u zelf weinig inspanning hoeft te leveren bij het verpakken van uw product. Ideaal als het bij uw bedrijf om grote productieaantallen gaat. Heeft u kleinere productieaantallen? Dan kunt u beter voor een handmatige verpakkingsmachine kiezen. 

De voordelen van gereviseerde verpakkingsmachines

Het voordeel van een gereviseerde machine is dat die een kleinere investering vergt, en vaak ook sneller beschikbaar is dan een nieuwe. Bent u op zoek naar een verpakkingsmachine van onder andere het merk Rovema, Hassia-Redatron? Dan is het ook mogelijk om in een gebruikte, gereviseerde afzakmachine te investeren. Ook zulke machines rusten we volledig volgens uw project- en verpakkingswensen uit, en worden met 12 maanden garantie geleverd en geïnstalleerd. 

Een complete verpakkingslijn nodig? Ook dat is mogelijk bij DL Packaging! 

Het is mogelijk om een verpakkingsmachine op zichzelf te kopen, maar wij kunnen ook een complete doseer- en verpakkingslijn leveren, van productaanvoer naar dosering, verpakkingsmachine, controleweger, metaaldetector etc. Wij nemen dan de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de hele verpakkingslijn. Het totaalpakket dat wij bieden, heeft als groot voordeel dat u slechts één aanspreekpartner heeft. 

De optimale verpakkingsmachine voor uw toepassing kopen? Bekijk de mogelijkheden van DL Packaging!

DL Packaging bouwt, levert en installeert alle mogelijke verpakkingsmachines in Nederland en tal van West-Europese landen. Bij ons kunt u zowel nieuwe als gereviseerde verpakkingsmachines kopen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment verpakkingsmachines. Deze worden niet allemaal weergegeven op onze website. Neem contact op voor de recentste aanwinsten. Onze technici denken graag met u mee en stellen de perfecte verpakkingsmachine voor u samen. Voor de beste nieuwe of nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines moet u bij DL Packaging zijn!

Uw verpakkingsproces verbeteren?

Liever direct contact?

Onze sales manager staat voor u klaar.

Verkoop, aanvragen
Tias Bosch
Verkoop, aanvragen