Onze merken
verpakkingsmachines

Diverse merken verpakkingsmachines

DL Packaging levert verpakkingsmachines (verticale vorm-vul-sluitmachines) van voornamelijk Rovema en Hassia-Redatron. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Rovema schroefdoseringen en multiheadwegers van merken als Yamato en Ishida.
Ook levert DL Packaging randapparatuur als controlewegers, opvoerbanden, printers, labelers etc.

 • Rovema

  Rovema

  DL Pack stelt machines voor van een aantal geselecteerde merken die al tientallen jaren hun dienst bewezen. Duurzaam, lage onderhoudskosten, economisch,... Dat zijn een aantal van de doorslaggevende criteria in onze selectie.

 • DLPACK

  DLPACK

  Bekijk onze machines van het merk DLPACK

 • Yamato

  Yamato

  DL Packaging levert al meer dan 25 jaar multihead wegers van het bekende merk Yamato (of Yamato Scale). Yamato is een gerenommeerde fabrikant van multihead weegsystemen voor food en non-food toepassingen. Naast multiheadwegers, computer combinatiewegers en controlewegers, is Yamato ook gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare, complete verpakkingsoplossingen.

 • Hassia-Redatron

  Hassia-Redatron

  DL Packaging levert gebruikte en gereviseerde (nieuw opgebouwde) verticale vorm-vul-sluitmachines van Hassia-Redatron, een van de beste Duitse merken.

 • Ishida

  Ishida

  Ishida is de wereldmarktleider op het gebied van ontwikkeling, innovatie, installatie en productie van weeg- en verpakkingsoplossingen. Bij DL Packaging verkopen we van dit merk onder andere multihead wegers.

 • Combimat

  Combimat

  Combimat is een van de snelst groeiende merken van multihead wegers sinds 2006. De multihead wegers van Combimat worden ingezet in zowel de food als non-food industrie. De wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken de verschillende variaties in uitvoeringen de multihead wegers inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan producten en gewichten.