DL Packaging sinds januari deel van ROVEMA Groep

DL Packaging BV uit Oosterhout maakt sinds 9 januari 2020 deel uit van de ROVEMA Group, met hoofdkantoor in Fernwald (D). DL Packaging is de toonaangevende leverancier van gereviseerde verticale vorm-vul-sluit-machines en toebehoren, en tevens van een nieuwe eigen verticale vorm-vul-sluitmachine. Het bedrijf blijft met hetzelfde team en dezelfde merknaam opereren vanuit Oosterhout. 

Beide bedrijven kijken ernaar uit om samen te werken en zien veel voordelen en kansen. Directeur Leo van der Vorm: “DL Packaging toont al sinds 1996 aan dat er in Europa een grote markt is voor goed gereviseerde verticale vorm-vul-sluitmachines, en sinds enkele jaren ook voor onze nieuwe eigen vvs-machine. De ongeveer 600 DL-verpakkingsmachines die we tot nu toe hebben geleverd spreken wat dat betreft voor zich."

Met deze overname breidt Rovema het assortiment in de zgn. retrofit en nieuwe machinebranche uit, en krijgt het met name toegang tot klanten in het middensegment. Directeur Ralf Buch: "Door de samenwerking met DL Packaging versterkt ROVEMA de divisie tweedehands machines en blijft het investeren in een duurzaam bedrijfsmodel waarin gebruikte machines in een tweede gebruiksfase kunnen worden gebracht."