Gereviseerde verpakkingsmachine: zo goed als nieuw

“Mooi hoor, al die nieuwe machines, maar waar staan de gebruikte?” Dat krijgen we vaak te horen van geïnteresseerde nieuwe klanten die onze werkplaats bezoeken. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen, want de meeste van de door ons geleverde machines zijn ooit eerder gebruikt. Het toont wel aan dat een gereviseerde verpakkingsmachine van DL Packaging zeker niet onderdoet voor een nieuwe. 

Wanneer u kiest voor een gereviseerde machine van DL Packaging, is deze net zo tailor-made als wanneer u een nieuwe machine rechtstreeks bij de fabrikant bestelt. De machine wordt namelijk volledig voor u opgebouwd. Daarmee starten onze monteurs pas wanneer we de volledige uitrusting, uitvoering en specificaties met u hebben doorgesproken. De machine wordt dus helemaal naar uw wensen en eisen geconfigureerd. Pas als alles helemaal helder is, gaan we een machine uit onze voorraad specifiek voor u herbouwen. 

Nieuwe componenten met garantie

Wat we bij DL Packaging in feite doen is een nieuwe machine bouwen in een bestaand frame. Want wanneer wij een verpakkingsmachine reviseren, gebruiken we daarvoor uitsluitend nieuwe componenten. Dat betekent dat u hierop gewoon dezelfde garantie krijgt als u op een volledig nieuwe machine zou hebben. 

Betrouwbare besturing

Onze verpakkingsmachines worden voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Siemens. Dat is flexibeler, betrouwbaarder én beter te ondersteunen dan de ‘embedded’ besturingssystemen die de fabrikanten zelf in de machines bouwen. Reserveonderdelen zijn nog lang wereldwijd te verkrijgen en bovendien is het systeem zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. 

Dosering en randapparatuur

Met een verpakkingsmachine alleen bent u er vaak niet. U heeft ook een dosering nodig, bijvoorbeeld een schroefdosering of een multiheadweger. Wilt u uw verpakkingsmachine voorzien van een metaaldetector, een THT-printer of een afvoerband? Ook dat kan DL Packaging voor u doen. Daarmee bent u in één keer klaar, bij één partij. Wel zo overzichtelijk. 

Plaatsing en service

Is de verpakkingsmachine eenmaal klaar en zijn de testruns in onze eigen fabriek naar wens verlopen, dan is het tijd voor de plaatsing in uw bedrijf. Goed om te weten: wij installeren uw machine waar u hem hebben wilt. Waar ook ter wereld. En we gaan pas weg als de verpakkingsmachine volledig in bedrijf is, en uw medewerkers na onze training weten hoe ze deze moeten bedienen. We hebben alle onderdelen voor uw machine op voorraad en onze uitgebreide servicedienst zorgt ervoor dat storingen of onderhoud nooit lang hoeven te duren. 

Ontdek onze verpakkingsmachines!

Wilt u voor uw bedrijf een verpakkingsmachine aanschaffen? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de mogelijkheden. Beter nog: maak een afspraak om eens in onze werkplaats te komen kijken hoe we verpakkingsmachines helemaal op maat opbouwen. Dan kunt u met eigen ogen zien dat ‘nieuwwaardig gereviseerd’ eigenlijk betekent: net zo goed als nieuw.