Verpakkingsmachines op (bijna) alle continenten

De verpakkingsmachines van DL Packaging staan niet alleen in Nederland, en zelfs niet alleen in de Benelux. Over de hele wereld zijn onze nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines te vinden. Want een voordelige verpakkingsmachine die 100% op maat is gebouwd en waarbij de service top is, kunnen bedrijven over de hele wereld waarderen! 

De teller van het aantal landen waar onze machines te vinden zijn, staat inmiddels op 57. Op nagenoeg ieder continent staat wel een DL Packaging-machine. Europa is overigens wel onze belangrijkste afzetmarkt, met als uitschieter Duitsland. Bijna de helft van al onze machines staat hier. Dat heeft meerdere redenen: zo zijn de meeste machines die wij reviseren, oorspronkelijk van het Duitse merk Rovema en spreken de medewerkers met wie onze klanten contact hebben allemaal Duits. 

Europa

Uiteraard zijn ook in Nederland veel door ons gereviseerde machines te vinden én zijn er ook in België veel verpakkingsmachines uit onze fabriek geplaatst. Daarnaast heeft een flink aantal machines een eindbestemming gevonden in Zweden en Oostenrijk. 

Van Australië tot Afrika

Onze machines worden echter ook gebruikt in exotischer oorden. Zo staat in Ecuador een verpakkingsmachine die wij hebben gereviseerd voor het verpakken van diepvriesgroente. Aan de andere kant van de wereld, in Australië, heeft één van onze klanten meerdere machines om meel en granen mee te verpakken. In China wordt poeder voor het maken van vrachtwagen-remblokken verpakt in een verpakkingsmachine uit onze werkplaats. En in Zuid-Afrika en Rwanda worden respectievelijk snoep en chips verpakt in onze machines.

Wereldwijde service

In al deze landen leveren we de verpakkingsmachines niet alleen af, maar zorgen we er ook voor dat ze in gebruik worden gesteld. Bovendien trainen we de medewerkers die de machines moeten bedienen én leveren we topservice in alle hoeken van de wereld waar onze machines staan. 

Uw verpakkingsmachine

Zoekt u een verpakkingsmachine op maat voor uw bedrijf in Amsterdam? Het maakt voor ons niet uit of het Nederland, Duitsland, Noorwegen, Zuid-Afrika of Colombia is: we zorgen ervoor dat uw verpakkingsmachine precies op uw specificaties wordt gemaakt en we zorgen ervoor dat hij in uw bedrijf up & running is. Waar dan ook ter wereld. Neem gerust contact op voor meer informatie.